Microblading – 3D Kıl Tekniği

3d Kıl Tekniği
3D Kıl Tekniği

3D kıl teknigi

3D Kıl tekniği yüzümüze uygun kaç yapısına sahip olmayı amaçlayan ve kaşlarımızı daha dolgun ve belirgin yapan tekniktir.

Yüz ifademizin ayrılmaz parçası olan kaşlarımız bakışlarımızı bütünler ve yüzümüz ile altın oran la oranlanmış kaşlarınız hem estetik bir görünüşe sahip olmanızı sağlar hem de yüzünüdeki solgun, yorgun, üzgün ve yaşlı bakışınızı ortadan kaldırı.

3D Kıl tekniği Nedir?

3d Microblading Kıl tekniği dövmeden farklı olarak kaşın tamamen boyanmak yerine özel Microblading kalemleri ile kaş yapınızda kıl varmış gibi kaşınıza uygun oranlarda izimler yapılarak uygulanan doğal kaş görünümü elde etmenizi sağlayan bir işlemdir.  Özellikle seyrek ve dökülen kaşlarda 3D kıl tekniği uygulaması ile çok başarılı sonuçlar alınabilmektedir.  3D Kıl tekniği öncesi kullanılan anestezi kredileri sayesinde acısız ve ağrısız bir işlem yapılmaktadır.

Microblading

Microblading

Microblading 3D kıl tekniği Nasıl yapılır?

Ümraniye,  Esra Selçukkaya Şerifali Şubesinde uygulaması yapılan Microblading 3D Kıl tekniği işlemi bir kaç aşamadan oluşmaktadır.

İlk aşama da özel kalemlerle çizilen ve altın oran oranında işaretlenen kaşlarınız yüzünüzle tam uyumlu hale getirilerek şekil verilecek bölgeler belirlenir.

Her insanın yüz anatomisinde farklılıklar olduğu için kişiye özel kaş tasarımı yapılmaktadır.

Yapılan tasarım sonrasında kişi tarafından onaylandıktan sonra Microblading 3D kıl tekniği uygulaması başlar. Tamamen hijyenik ürünlerle ve kişiye özel tek kullanımlık microblading uçları ile işlem yapılır.

Microblading 3D kıl tekniği Kalıcılığı ne kadar sürer?

Kişiden kişiye değişiklik gösterebilen uygulama da kişinin ten altı yağlanma oranları, kuru cilt yapısı , yağlı cilt yapısına göre değişiklik gösterebilmektedir. Bunun için ortalama 1,5-2 yıl gibi bir süre kalıcılık sağlar. İlk uygulama da kaşlarınız biraz koyu gözükebilir ama 28 gün sonrasında yapılacak rutuş uygulamasına kadar geçen sürede koyuluk azalacak ve bize cildinizdeki bilgiyi verecektir. Asıl işlem 28 gün sonrasında yapılan rötuş uygulamasından sonra ortaya çıkacak ve kaş yapınız ve rengi tamamen yerine oturmuş olacaktır.

Ümraniye Şerifali Esra Selçukkaya Kuaför ve Güzellik Salonu Randevu ile çalışmaktadır. Uygulama yaptırmak isteyen müşterilerimizin öncesinde salonumuza gelerek kaş analizini ücretsiz yaptırması ve randevu oluşturması önemle rica olunur.

Randevu için : 0216 314 37 72 Telefon numaramız

Instagram: @esraselcukkaya

Instagram @esraselcukkayaofficial

Sosyal medya hesaplarımızdan randevu oluşturabilirsiniz.